Kredittkort på reisen

Verdens mest aksepterte kredittkort er også det beste kredittkortet når du skal ut og reise. Med SAS EuroBonus Mastercard samler du poeng på alt du kjøper, og hver gang du betaler i lokal valuta i utlandet samler du verdifulle Ekstrapoeng. Når du betaler minst 50% av reisen med kortet inkluderes også en reiseforsikring. 

Reis trygt med vår forsikring

Betal minst 50% av reisen med SAS EuroBonus Mastercard og få inkludert en kompletterende reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Forsikringen kan også gi deg erstatning om flyet er forsinket eller om bagasjen skulle havne på avveie.

 

Mer om reiseforsikringen

 

Behagelig reise med Mastercard

Samle poeng til bonusreisen med SAS EuroBonus Mastercard Premium og nyt fordelene av et høyere servicenivå både for deg og de du reiser sammen med. Du reiser med SAS Plus Bonus eller SAS Business Bonus, men betaler bare for SAS Go Bonus og får tilgang til Fast Track og SAS loungene mens du er ute og reiser.

 

Les mer om Fly Premium

Samle flere poeng i utlandet

Betal alt du handler i lokal valuta når du er i utlandet og samle verdifulle Ekstrapoeng. Med Mastercard tjener du 15 Ekstrapoeng / 100 kroner, og med Mastercard Premium tjener du 20 Ekstrapoeng / 100 kroner. Poengene kan du senere bruke på flyreiser, hotellnetter og leiebil.

 

Les mer om poeng

Betal i lokal valuta

Når du reiser i utlandet kan du iblant få spørsmålet om du vil betale i norske kroner. Vi anbefaler deg å takke nei, og i stedet betale i lokal valuta. I de alle fleste tilfeller får du en bedre kurs om du velger å betale i landets lokale valuta. Dessuten tjener du flere Ekstrapoeng.

Mastercard er verdens mest aksepterte kredittkort og det beste kredittkortet du kan ha med på reisen. Betal minst 50% av reisen med SAS EuroBonus Mastercard så får du inkludert en reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Ta med kredittkortet når du reiser i utlandet og betal i lokal valuta, så tjener du flere SAS-poeng.

Les mer og søk om kredittkort