Opptjen poeng sammen

Ekstrapoeng på alle kjøp

Kom nærmere drømmereisen! Opptjen flere SAS Eurobonus-poeng med PointEarner - et ekstrakort for din partner eller andre familiemedlemmer.

Gjør et kjøp med PointEarner innen 30 dager og du får Ekstrapoeng i velkomstpremie (1 000 poeng for Mastercard og 2 000 poeng for Mastercard Premium).

Sammenlign våre kort

Alle kjøp på samme faktura

Med PointEarner trenger ikke den som samler poeng å være medlem i SAS EuroBonus for å få samme fordeler og poengopptjening.

Du som har hovedkortet er betalingsansvarlig for alle kjøp og kjøpsgrensen bør være tilstrekkelig for både ditt kort og PointEarner. Alle poengene overføres til din EuroBonus-konto og alle kjøp samles på en faktura, spesifisert per kort.

Drømmereiser

En lengre reise til fjerne land eller en intensiv weekend i en storby – gjør virkelighet av drømmene, store som små. Hva venter du på?

Opplevelser

Dufter, smaker, lyder. Fyll dagene dine med nye opplevelser uansett om det gjelder en etterlengtet konsert eller et spontant restaurantbesøk.

Samme fordeler for bare 95 kr/år

Opptjen EuroBonus-poeng raskere med PointEarner - et ekstrakort for din partner eller andre familiemedlemmer over 18 år. Du kan søke om et PointEarner for bare 95 kr/år.

Søk ved å logge inn på Mitt Kort