Poeng med Premium

Du får poeng på alt du kjøper med Mastercard Premium uansett om det er flybilletter, restaurantbesøk eller nye sko. Poengene kan du benytte til å bestille bonusreiser hos SAS, eller kjøpe varer eller opplevelser i SAS EuroBonus-programmet.

Alle dine kjøp blir til SAS EuroBonus Ekstrapoeng:

  • 15 Ekstrapoeng/100 kroner på alle kjøp i norske kroner
  • 20 Ekstrapoeng/100 kroner når du betaler i annen valuta
  • 25 Ekstrapoeng/100 kroner når du kjøper flybilletter hos SAS

Når du er i utlandet kan du av og til få spørsmål om du vil betale i norske kroner. Vi anbefaler deg å svare nei og heller betale i lokal valuta. I de aller fleste tilfeller får du en bedre kurs hvis du velger å betale i landets lokale valuta og du tjener dessuten også flere Ekstrapoeng.

På sas.no kan du se hvordan du kan bruke poengene dine

1 000 poeng hver måned

 

Når du bruker ditt Mastercard Premium kan du få opp til 12 000 nivåbyggende poeng per år som kan øke ditt EuroBonus-nivå hos SAS. Du får 1 000 poeng hver måned du benytter kortet. Du får ikke poeng på kontantuttak.

Poengene registreres direkte på din EuroBonus-konto hos SAS og kan ikke brukes til å kjøpe bonusreiser eller andre produkter i EuroBonus-programmet.

Ingen grenser med Mastercard Premium

Med Mastercard Premium har du ikke bare flere fordeler, men også ubegrenset poengopptjening - det vil si at du kan tjene så mange poeng du vil med kortet.

Vilkår for SAS EuroBonus-poeng

  • Ekstrapoeng kan brukes til reiser, hotell, leiebil og i SAS webshop, men er ikke nivåbyggende og påvirker ikke ditt medlemsnivå hos SAS EuroBonus.
  • Du får ingen Ekstrapoeng ved kontantuttak.
  • Ekstrapoengene du får i velkomstpremie settes inn på din EuroBonus-konto senest tre måneder etter dine kjøp, under forutsetning at du fortsatt har kortet ved poengoverføringen og ikke har hatt et kort i løpet av de siste to årene.
  • Nivåbyggende poeng kan øke ditt medlemsnivå hos SAS EuroBonus, men kan ikke brukes til å kjøpe bonusreiser eller andre produkter i EuroBonus-programmet. Du får 1 000 poeng hver måned du benytter kortet. Gjelder kun for Mastercard Premium.
  • Hvis det fremkommer at transaksjoner er uten reelt innhold og hovedsakelig er gjennomført med det formål å opptjene EuroBonus-poeng, er kortutsteder berettiget til å se bort fra transaktionen ved beregning av bonus-poeng.

Les mer om SAS EuroBonus-poeng