Poeng med Mastercard

Du får poeng på alt du kjøper med Mastercard uansett om det er flybilletter, restaurantbesøk eller nye sko. Poengene kan du benytte til å bestille bonusreiser hos SAS, eller kjøpe varer eller opplevelser i SAS EuroBonus-programmet.

Alle dine kjøp blir til SAS EuroBonus Ekstrapoeng:

  • 10 Ekstrapoeng/100 kroner på alle kjøp i norske kroner
  • 15 Ekstrapoeng/100 kroner når du betaler i lokal valuta i utlandet
  • 20 Ekstrapoeng/100 kroner når du kjøper flybilletter hos SAS

Når du er i utlandet kan du av og til få spørsmål om du vil betale i norske kroner. Vi anbefaler deg å svare nei og heller betale i lokal valuta. I de aller fleste tilfeller får du en bedre kurs hvis du velger å betale i landets lokale valuta og du tjener dessuten også flere Ekstrapoeng.

På SAS EuroBonus Mastercard kan du maksimalt tjene Ekstrapoeng på et samlet årlig kortforbruk på 200 000 kr.

På sas.no kan du se hvordan du kan bruke poengene dine

Vilkår for SAS EuroBonus-poeng

  • Ekstrapoeng kan brukes til reiser, hotell, leiebil og i SAS webshop, men er ikke nivåbyggende og påvirker ikke ditt medlemsnivå hos SAS EuroBonus.
  • Du opptjener ikke Ekstrapoeng ved kontantutttak i minibank/over skranke. Fra og med 01.08.2019 vil du ikke lenger opptjene EuroBonus Ekstrapoeng ved pengeoverføring fra kortet til konto (f.eks. ved regningsbetaling), eller ved pengeoverføring mellom personer (f.eks. Vipps). Du vil dog fortsatt opptjene poeng hvis transaksjonen kommer inn som et varekjøp hos oss.
  • Du får ikke Ekstrapoeng på kjøp gjort med et annet kort enn SAS EuroBonus Mastercard & Mastercard Premium, for eksempel Curve og lignende tjenester.
  • Ekstrapoengene du får i velkomstpremie settes inn på din EuroBonus-konto senest tre måneder etter dine kjøp, under forutsetning at du fortsatt har kortet ved poengoverføringen og ikke har hatt et kort i løpet av de siste to årene.
  • Statuspoeng kan øke ditt medlemsnivå hos SAS, men kan ikke brukes til å kjøpe bonusreiser eller andre produkter i EuroBonus-programmet. Statuspoengene beregnes som 25 % av månedens opptjente Ekstrapoeng på kortet. Du får minimum 500 Statuspoeng for de månedene du bruker kortet. Poengene registreres direkte på din EuroBonus-konto senest den 10, måneden etter. Gjelder kun for Mastercard Premium.
  • Hvis det fremkommer at transaksjoner er uten reelt innhold og hovedsakelig er gjennomført med det formål å opptjene EuroBonus-poeng, er kortutsteder berettiget til å se bort fra transaksjonen ved beregning av bonuspoeng.

Les mer om SAS EuroBonus-poeng