SAS EuroBonus Mastercard får nytt design

<h4>Nytt kort – samme fordeler</h4> <p>Nå introduserer vi et helt nytt kortdesign for ditt SAS EuroBonus Mastercard. Kortet er like trygt å bruke som alltid – med samme innhold og fordeler. Du får det nye kortet automatisk neste gang kortet ditt skal fornyes, så du trenger ikke å gjøre noe annet enn å vente.</p>

Medlemsnummer og nivå synes ikke på kortet

På de nye kortene er ikke lenger EuroBonus-nummer og -medlemsnivå synlig. Denne informasjonen er til enhver tid lett tilgjengelig på ditt digitale EuroBonus-kort i SAS-appen. Ønsker du et fysisk EuroBonus-kort, kan du logge deg inn på sas.no og bestille et der.

Alle fordeler og innhold på kortet ditt er de samme

Det nye designet vil gjelde SAS EuroBonus Mastercard og SAS EuroBonus Mastercard Premium. Har du et PointEarner ekstrakort, vil det ha det samme nye designet som hovedkortet, men det vil stå PointEarner trykket på baksiden.

Forlenget gyldighet gjør det enklere!

Fremover vil kortet ditt være gyldig i 4 år. Dersom du har et medlemsnivå som fornyes hvert år, trenger du ikke lenger et nytt kort ved hver fornyelse. Det betyr at det ikke er behov for oppdatering av kortinformasjonen din i abonnement, betalingsapper og nettbutikker. Det gjør det også enklere når du eksempelvis skal ut på lengre reiser, booke hotell eller leiebil og trenger et kort som ikke er på vei til å gå ut. Du har mulighet til å fornye kortet tidligare, hvis du trenger det.